sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Persikkajuustokakku / Peach Cheesecake

Rakas ystävä kävi kylässä viikonloppuan! Eli oli taas tekosyy leipoa (ja kokeilla erilaisia kevennettyjä versioita)

Persikkajuustokakkuun halusin kokeilla keksipohjaa johon käytetään rasvan tilalla lasten hedelmäsosetta.
Pohjasta tuli mielestäni liian pehmeä. Ensi kerralla korvaan osan soseesta rasvalla ja katsotaan mitä siitä tulee. Tosin luulenpa että yksi syy pehmeyteen oli se, että sosetta hurahti vahingossa koko purkki...

Hyvää tuli silti :)


































Koko ohje: ~2240 kcal
Annos (1/12): ~187 kcal

Pohja:
200g      Kaurakeksejä
1 prk     Persikkasosetta (tässä Muksu)

Täyte:
2,5 dl    Flora Vispiä
200 g    Kevyt tuorejuustoa
2 dl       Vaniljajogurttia (rasvaton)
2 tl        Vaniljasokeria
1 dl       Makeutusainejauhetta
1 tlk     Persikan puolikkaita mehussa
0,5 dl   Persikkamehua
6          Liivatetta

Koristelu:
Persikkasosetta, Flora Vispiä ja sokerikukkia


-----------------------------------------------

My friend visited me in the weekend. That gave me a reason to bake again~
I made peach cheesecake. I made it "a light version": Replaced the fat with kids' fruit mash in the bottom.
Didn't work as I planned, it made the bottom too soft. I shouldn't have used so much the peach mash in it...

But the cake was still good :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti